fbpx

BETELT! – A világ teái

#_LOCATIONMAP

Időpont
Dátum - 2022/02/19
4:00 du. - 6:00 du.

Kategóriák


BETELT! – erre a workshopra már nincs hely, kérlek válassz a többi dátum közül. Köszönöm.

A világ teái teakóstolón egy képzeletbeli utazásra hívlak, amikor bejárjuk a legnagyobb teatermelő és teafogyasztó országokat, és megismerkedünk a teázási szokásaikkal.

A tea és teakultúra Kínából származik, majd jóval később, japán buddhista szerzetesek viszik át Japánba egy kínai útjuk után, hogy meditációjukat segítse a zöld tea hatása. Innen átkerül a holland és angol gyarmatosítók által Európába, de miután egyre népszerűbb lett Angliában a teázás, és már nem kaptak Kínától elegendőt, ők maguk is elkezdték termeszteni a gyarmataikon, Indiában és Sri Lankán.

Hozok klasszikusokat, és meglepő, kevésbé ismert teákat is. Bár a tea otthona még mindig Ázsia, ma már kb 30 országban termelnek teát, Ázsián kívül Afrikában, Ausztráliában, Új-Zélandon, Amerikában és Európában is.

Izgalmas utazást teszünk a teák segítségével. A kóstolandó teákat te magad készíted el ázsiai teás kellékek, eszközök használatával. A gyakorlásnak az a CÉLJA, hogy az mellett, hogy kiváló teákat kóstolsz, megtanuld magabiztosan és helyesen elkészíteni a különböző teatípusokat, hogy otthon is folytathasd a tökéletes teaélményt.

 

AJÁNDÉK: a teák elfogyasztása után te magad is összeállíthatsz egy TEAKEVERÉKET alapteákból és fűszerekből, gyógynövényekből, gyümölcsökből és virágszirmokból, amit aromazáró papírtasakban, saját címkével ellátva haza is vihetsz, hogy otthon is élvezhesd ezt a különleges, izgalmas teavilágot.

 

A HANGULATRÓL:

   

   

 

 

HELYSZÍN: Patent Budapest (1015, Csalogány utca 55., Széna tér közelében)

RÉSZVÉTELI DÍJ: 10000 ft/fő előre utalással, mely tartalmazza a kóstolt teákat korlátlan visszakóstolási lehetőséggel, és egy tasak egyedileg készített teakeveréket.
Hívd el párodat vagy barátnődet is, és vegyetek kedvezményes páros jegyet!

A férőhelyek száma limitált, ezért a részvétel regisztrációhoz kötött. Ha szeretnél csatlakozni, töltsd ki a jelentkezési űrlapot alább.

 

 

MIT MONDTAK AZ EDDIGI RÉSZTVEVŐK A WORKSHOPRÓL?

“Teljesen kikapcsolt, feltöltött ez a teakóstolással eltöltött két óra. Köszönöm” – Anett

“Nagyon jó móka a teakeverék készítési lehetőség a workshop végén, még sosem láttam ilyet! Mindenkinek csak ajánlani tudom!” -Bogi

“Már a családunkat is rászoktattuk a szálas teákra. “- Melinda és Attila

“Életemben először vettem részt teaworkshopon. Nem tudtam, mire számítsak, munkából, rohanás közepette estem be. Bevallom, a végére lenyugodtam, és nagyon jól éreztem magam. Hihetetlen, mekkora különbség tud lenni tea és tea között, ezentúl biztos, hogy csak szálas teát fogok vásárolni!”- Dóri

 

HA MÉG MINDIG GONDOLKODNÁL, összefoglalom neked, mit kapsz ezen a workshopon:

*több minőségi szálas teát kóstolsz meg, helyesen elkészítve
*kellemes, baráti a hangulat, maximum 8 fővel
*hazavihető tudást, teaismeret sajátítasz el
*belecsöppensz egy izgalmas, új világba a teák által
*saját teakeveréket készítesz a workshop végén, amit hazavihetsz
*kedvezményes teavásárlási lehetőséged lesz a helyszínen
*felteheted azokat a kérdéseidet, amikre eddig nem kaptál/találtál választ.

Találkozzunk és töltsünk el együtt 2 kellemes órát!

Szeretettel és sok finom teával várlak!

Jelentkezem az eseményre