fbpx

A világ teái- utazás a Föld körül teákkal

#_LOCATIONMAP

Időpont
Dátum - 2021/04/18
5:00 du. - 7:00 du.

Kategóriák


Előadás. Vetítés. Teakóstolás.

Ez vár rád ezen a workshopon, ha velem tartasz.

Online kóstoló lesz, amit az otthonod kényelmében követhetsz, élőben. A kóstolandó teákat csomagban elküldöm neked a workshop előtt, majd a dobozt együtt bontjuk ki, és kóstoljuk meg a teákat.

Milyen teákat kóstolunk?

Hozok klasszikusokat, és  meglepő, kevésbé ismert teákat is. A tea Kínából származik, majd onnan terjed el Japánba, Indiába, és a többi szigetországba. De ma már kb 30 országban termelnek teát, Ázsián kívül Afrikában, Ausztráliába, Új-Zélandon, Amerikában és Európában is.

Kontinensről kontinensre haladva, gyönyörű fotók segítségével mutatom be ezeket a teatermő régi és új területeket, több ország teáit – köztük egy európai teát is – meg is kóstoljuk.

Izgalmas utazást teszünk a teák segítségével. A kóstolandó teákat te magad készíted el otthonodban. A gyakorlásnak az a CÉLJA, hogy az mellett, hogy kiváló teákat kóstolsz, megtanuld magabiztosan és helyesen elkészíteni a különböző teatípusokat, hogy a workshop után is folytathasd a tökéletes teaélményt.

Akkor sem kell aggódnod, ha nincs profi teakészítő eszközöd. megmutatom, hogy az otthon található egyszerű konyhai eszközökkel is tudsz JÓ TEÁT készíteni!

AJÁNDÉK: a teák elfogyasztása után te magad is összeállíthatsz egy TEAKEVERÉKET alapteákból és fűszerekből, gyógynövényekből, gyümölcsökből és virágszirmokból, amihez a hozzávalókat szintén a csomagban fogod találni.

A kóstolóhoz egy vagy két személyes teakészítő szett is vásárolható, amit a teákkal együtt fogsz megkapni rendelés esetén. (kattints a szóra!)

 

  

      

 

MIT MONDTAK AZ EDDIGI RÉSZTVEVŐK A WORKSHOPRÓL?

“Teljesen kikapcsolt, feltöltött ez a teakóstolással eltöltött két óra. Köszönöm” – Anett

“Nagyon jó móka a teakeverék készítési lehetőség a workshop végén, még sosem láttam ilyet! Mindenkinek csak ajánlani tudom!” -Bogi

“Már a családunkat is rászoktattuk a szálas teákra. “- Melinda és Attila

“Életemben először vettem részt teaworkshopon. Nem tudtam, mire számítsak, munkából, rohanás közepette estem be. Bevallom, a végére lenyugodtam, és nagyon jól éreztem magam. Hihetetlen, mekkora különbség tud lenni tea és tea között, ezentúl biztos, hogy csak szálas teát fogok vásárolni!”- Dóri

 

HA MÉG MINDIG GONDOLKODNÁL, összefoglalom neked, mit kapsz ezen a workshopon:

  • több minőségi szálas teát kóstolsz meg, helyesen elkészítve
  • kellemes, baráti a hangulat
  • hazavihető tudást, teaismeret sajátítasz el
  • belecsöppensz egy izgalmas, új világba a teák által
  • közösen alkotunk
  • saját teakeveréket készítesz a workshop végén
  • felteheted azokat a kérdéseidet, amikre eddig nem kaptál/találtál választ.

 

Találkozzunk és töltsünk el együtt 2 kellemes órát!

HELYSZÍN: a saját otthonod, internet hozzáféréssel (a linket a workshop előtt küldöm ki, amire kattintva tudsz csatlakozni)

RÉSZVÉTELI DÍJ: 8900 ft/fő előre utalással

Szeretettel és sok finom teával várlak!  xMariann

Jelentkezem az eseményre