fbpx

Adventi tea – karácsonyi workshop

#_LOCATIONMAP

Időpont
Dátum - 2020/12/12
4:00 du. - 6:30 du.

Kategóriák


Advent. Illatok. Ízek. Fűszerek. Hangolódás. Csendes éj. Közös készülődés, ajándékkészítés. Ez vár rád ezen a délutánon.

Nem vagyok az a korán karácsonyozni kezdő típus, de ezek az adventi workshopok mindig meghozzák a kedvemet a karácsonyhoz!

 

A WORKSHOP MENETE:

Teakóstoló workshoppal indítunk, ahogy mindig. Ez alkalommal télies, testes alapteákat -oolongokat és fekete teákat- kóstolunk, amit te magad készítesz majd el a kóstoláshoz, hogy rögzüljenek a mozdulatok, a helyes áztatási idő.

Ezután játékos formában megismerkedünk a hagyományos, és néhány meglepő téli fűszerrel, amiket karácsonyi tea készítéséhez szoktunk használni.

A megismert alapanyagokból mindenki elkészíthet egy egyedi, saját  ízlésének megfelelő karácsonyi teakeveréket.

 

A WORKSHOP MÁSODIK RÉSZÉBEN jön a móka és az igazi karácsonyi hangulat! Karácsonyi zene mellett forró teát és általunk fűszerezett forralt bort szürcsölünk, mézeskalácsot eszünk, miközben ajándék kísérőkártyákat alkotunk a karácsonyi teákhoz. Így lehet akár ajándék is a fa alá.

A workshop végén mini karácsonyi vásár is lesz, karácsonyi teákat, gift boxokat, kiegészítőket vásárolhatsz kedvezményes áron.

 

A HANGULATRÓL:

       

 

      

 

HELYSZÍN: Patent Budapest (1015 Budapest, Csalogány utca 55.)

RÉSZVÉTELI DÍJ: 8900 ft/fő előre utalással, mely tartalmazza a kóstolt teákat korlátlan visszakóstolási lehetőséggel, és egy tasak egyedileg készített teakeveréket, karácsonyi díszcsomagolásban.
Hívd el párodat vagy barátnődet is, és vegyetek kedvezményes páros jegyet!

Maximális létszám 8 fő.

(A már megvásárolt workshop utalvánnyal erre az alkalomra -a sok extra ajándék miatt- csak a különbözet megfizetésével lehet részt venni. Köszönöm a megértést! )

MIT MONDTAK AZ EDDIGI RÉSZTVEVŐK A WORKSHOPRÓL?

“Teljesen kikapcsolt, feltöltött ez a teakóstolással eltöltött két óra. Köszönöm” – Anett

“Nagyon jó móka a teakeverék készítési lehetőség a workshop végén, még sosem láttam ilyet! Mindenkinek csak ajánlani tudom!” -Bogi

“Már a családunkat is rászoktattuk a szálas teákra. “- Melinda és Attila

“Életemben először vettem részt teaworkshopon. Nem tudtam, mire számítsak, munkából, rohanás közepette estem be. Bevallom, a végére lenyugodtam, és nagyon jól éreztem magam. Hihetetlen, mekkora különbség tud lenni tea és tea között, ezentúl biztos, hogy csak szálas teát fogok vásárolni!”- Dóri

 

Jelentkezem az eseményre