fbpx

Adventi tea – ONLINE teaworkshop

#_LOCATIONMAP

Időpont
Dátum - 2020/12/19
5:00 du. - 7:00 du.

Kategóriák


Advent. Illatok. Ízek. Fűszerek. Hangolódás. Csendes éj. Közös készülődés, ajándékkészítés. Ez vár rád ezen a délutánon. – ezt a workshopot most online tartjuk meg!

Nem vagyok az a korán karácsonyozni kezdő típus, de ezek az adventi workshopok mindig meghozzák a kedvemet a karácsonyhoz!

 

A WORKSHOP MENETE:

Teakóstoló workshoppal indítunk, ahogy mindig. Ez alkalommal télies, testes alapteákat -oolongokat és fekete teákat- kóstolunk, amit te magad készítesz majd el a kóstoláshoz, hogy rögzüljenek a mozdulatok, a helyes áztatási idő.

Ezután játékos formában megismerkedünk a hagyományos, és néhány meglepő téli fűszerrel, amiket karácsonyi tea készítéséhez szoktunk használni.

A kóstolandó teákat az esemény előtti napokban GLS futárszolgálattal, csomagban az otthonodba kapod, és a dobozt együtt bontjuk ki, majd kóstoljuk meg a teákat.

 

AJÁNDÉK: a teák elfogyasztása után te magad is összeállíthatsz egy karácsonyi TEAKEVERÉKET alapteákból és fűszerekből, gyógynövényekből, gyümölcsökből és virágszirmokból, amit szintén a csomagodban fogsz találni.

A részvétel regisztrációhoz kötött. A részleteket, és az online esemény linkjét a résztvevőknek e-mailen küldöm el.
Ha szeretnél csatlakozni, töltsd ki a jelentkezési űrlapot alább.

A HANGULATRÓL:

       

 

      

 

HELYSZÍN: a foteled otthon

RÉSZVÉTELI DÍJ: 8900 ft/fő előre utalással, mely tartalmazza a kóstolt teákat csomagban, és egy tasak egyedileg készített teakeveréket.
Hívd át párodat vagy barátnődet, szomszédodat is, és vegyetek kedvezményes páros jegyet!

 

Szeretettel, online kapcsolattal és sok finom teával várlak!

xMariann

Jelentkezem az eseményre