fbpx

Angol teadélután

Időpont
Dátum - 2023/10/13
5:00 du. - 7:00 du.

Kategóriák


AFTERNOON TEA. Mit is jelent ez a kifejezés?

Egy igazi, angol teadélután.

“Egy délutáni teaparti ideális létszáma 8 és 12 fő között mozog, időtartama pedig nem haladja meg a 2 órát. A teában a cukrot néhány határozott mozdulattal kell elkeverni. A teát nem szabad sokáig kevergetni, és a kanalat sem szabad a csészében feledni.”

Angol teák, tea etikett, szokások, egy kis teatörténelem (szaftos részek is!), londoni élmények, mini szendvicsek és finom sütemények. Plusz egy EXTRA MEGLEPETÉS, amit még biztosan nem kóstoltál. Ez vár rád ezen a teadélutánon.

Az “ötórai tea” fordítás helytelen, valójában 3-4 óra között, leginkább 4 órakor szolgálják fel ezeket a teákat, és a hozzá illő uzsonnát. Garantáltan jóllakottan fogsz távozni a workshopról.

Öt féle teát kóstolunk, hozzá illő ételekkel, amiket egy angol teadélutánon is szokás felszolgálni. Milyen étel illik egy lágy, fehér teához? És vajon mivel illik kóstolni egy testes fekete teát? Illik-e a teakekszet belemártani a forró teába? És melyik teához passzolnak a csokis sütemények? Ezekre mind választ kapsz, az mellett, hogy isteni teákat, mini szendvicseket, sütiket kóstolhatsz, betekintést nyersz egy régi, de csodaszép hagyomány világába. Ez már teatörténelem… 🙂

 
HELYSZÍN: Patent Budapest (Csalogány utca 55., Széna tér közelében)

 

RÉSZVÉTELI DÍJ: 15000 ft/fő előre utalással, mely tartalmazza a kóstolt teákat, szendvicseket, süteményeket, ajándék kandiscukrokat, welcome drinket, eszközök használatát.
Vagy hívd el a barátnődet is, és vegyetek kedvezményes páros jegyet (28000 ft/2 fő)!

A férőhelyek száma limitált, ezért a részvétel regisztrációhoz kötött. Ha szeretnél csatlakozni, töltsd ki a jelentkezési űrlapot alább.

 

Jelentkezem az eseményre

Név *
Email *
Számlázási név *
Számlázási cím *
Telefonszám *
Hány fő részére *
Megjegyzés