fbpx

ONLINE WORKSHOP – Bevezetés a teák világába- 1. rész

#_LOCATIONMAP

Időpont
Dátum - 2021/05/30
5:00 du. - 7:00 du.

Kategóriák


Előadás. Vetítés. Teakóstolás.

Ez vár rád ezen a workshopon, ha velem tartasz.

És hogy mit kóstolunk? Különböző teatermő – régi és új – országokból származó fehér teákat, zöld teákat és virágzó teát!

 

Online kóstoló lesz, amit az otthonod kényelmében követhetsz, élőben. A kóstolandó teákat csomagban elküldöm neked a workshop előtt, majd a dobozt együtt bontjuk ki, és kóstoljuk meg a teákat.

 

Végigvesszük a nyár kedvenceit: a frissítő fehér és zöld teákat, a világ több országából. Valamint a csomagban találsz egy teagolyót, vagy virágzó teát, amit közösen elkészítünk, megkóstolunk, és megismerheted a történetét. Nagy hangsúlyt fektetünk a teák helyes elkészítési módjára. Választ kapsz azokra a kérdésekre, melyeket az elmúlt 8 év során teakóstoló workshopjaimon a legtöbben feltették, mint pl:

Mi a fehér tea? Melyik a legegészségesebb tea? Melyik napszakban milyen teát válasszak? Hogyan készítsem el otthon helyesen? Milyen vizet használjak? Mi az ideális hőfok és áztatási idő az egyes teatípusoknál? Hányszor önthetem fel a tealeveleket? Hogyan tároljam helyesen a teámat?

A kóstolandó teákat magad készíted el, a saját, otthon található eszközeiddel, így lesz alkalmad begyakorolni a mozdulatot, hogy később is tökéletes csésze teát tudj készíteni. Mert teázni csak így érdemes…

 

AJÁNDÉK: a teák elfogyasztása után te magad is összeállíthatsz egy TEAKEVERÉKET alapteákból és tavaszi- nyári virágszirmokból, amit aromazáró papírtasakba zárhatsz. A hozzávalókat szintén a kiküldött dobozban találod majd.

 

A kóstolóhoz egy vagy két személyes teakészítő szett is vásárolható, amit a teákkal együtt fogsz megkapni rendelés esetén. (kattints a szóra!)

 

   

     

 

MIT MONDTAK AZ EDDIGI RÉSZTVEVŐK A WORKSHOPRÓL?

“Teljesen kikapcsolt, feltöltött ez a teakóstolással eltöltött két óra. Köszönöm” – Anett

“Már a családunkat is rászoktattuk a szálas teákra. “- Melinda és Attila

“Életemben először vettem részt teaworkshopon. Nem tudtam, mire számítsak, munkából, rohanás közepette estem be. Bevallom, a végére lenyugodtam, és nagyon jól éreztem magam. Hihetetlen, mekkora különbség tud lenni tea és tea között, ezentúl biztos, hogy csak szálas teát fogok vásárolni!”- Dóri

 

HA MÉG MINDIG GONDOLKODNÁL, összefoglalom neked, mit kapsz ezen a workshopon:

  • több minőségi szálas teát kóstolsz meg, helyesen elkészítve
  • kellemes, baráti a hangulat
  • hazavihető tudást, teaismeret sajátítasz el
  • belecsöppensz egy izgalmas, új világba a teák által
  • közösen alkotunk
  • saját teakeveréket készítesz a workshop végén
  • felteheted azokat a kérdéseidet, amikre eddig nem kaptál/találtál választ.

 

HELYSZÍN: a saját otthonod, internet hozzáféréssel (a linket a workshop előtt küldöm ki, amire kattintva tudsz csatlakozni)

RÉSZVÉTELI DÍJ: 8900 ft/fő előre utalással

Szeretettel és sok finom teával várlak!  xMariann

 

 

Jelentkezem az eseményre