fbpx

Matcha workshop

#_LOCATIONMAP

Időpont
Dátum - 2021/03/20
10:00 de. - 12:00 du.

Kategóriák


Online teakóstoló lesz, amit az otthonod kényelmében követhetsz, élőben. A kóstolandó teákat csomagban elküldöm neked a workshop előtt, majd a dobozt együtt bontjuk ki, és kóstoljuk meg a teákat.

Szeretnél többet tudni a japán teákról?

Mindig is ki akartad próbálni a matchát, de nem tudod, hogyan készítsd el? Hallottál már a matcha lattéról és matcha koktélokról, és szívesen kipróbálnád? Akkor ez a teakóstoló neked való!

A TEAWORKSHOP MENETE:

Két japán szálas teát, és két porított matcha teát készítünk el és kóstolunk meg a workshop ideje alatt. Lépésről lépésre átbeszéljük a teák készítésének fortélyait. Akkor sem kell aggódnod, ha nincs matcha készítő szetted, hiszen a workshop alatt azt is megmutatom, hogyan tudsz profi matcha eszközök nélkül te is jó matcha teát és matcha lattét készíteni, otthon, a konyhádban!

A kóstolt teák között fotók vetítésével mutatom be a matcha termesztését, feldolgozását és készítését. Izgalmas utazást teszünk Japán legkiválóbb teája körül.

 

Ha mégis profi MATCHA készítő szettet szeretnél használni, a workshop előtt azt is megrendelheted, így a teáiddal együtt fog a készleted is érkezni: https://kameliakert.hu/termekkategoria/teak/matcha/

 

    

  

 

 

MIT MONDTAK AZ EDDIGI RÉSZTVEVŐK A WORKSHOPRÓL?

“Teljesen kikapcsolt, feltöltött ez a teakóstolással eltöltött két óra. Köszönöm” – Anett

“Már a családunkat is rászoktattuk a szálas teákra. “- Melinda és Attila

“Életemben először vettem részt teaworkshopon. Nem tudtam, mire számítsak, munkából, rohanás közepette estem be. Bevallom, a végére lenyugodtam, és nagyon jól éreztem magam. Hihetetlen, mekkora különbség tud lenni tea és tea között, ezentúl biztos, hogy csak szálas teát fogok vásárolni!”- Dóri

 

HA MÉG MINDIG GONDOLKODNÁL, összefoglalom neked, mit kapsz ezen a workshopon:

  • 4 féle minőségi teát kóstolsz meg, olyanokat, amivel talán még soha nem találkoztál
  • kellemes, baráti a hangulat
  • hazavihető tudást, teaismeret sajátítasz el
  • megtanulsz matcha lattét készíteni a workshop végén
  • felteheted azokat a kérdéseidet, amikre eddig nem kaptál/találtál választ.

 

HELYSZÍN: a saját otthonod, internet hozzáféréssel (a linket a workshop előtt küldöm ki, amire kattintva tudsz csatlakozni)

RÉSZVÉTELI DÍJ: 8900 ft/fő előre utalással

Szeretettel és sok finom teával várlak!  xMariann

 

 

Jelentkezem az eseményre