fbpx

ONLINE WORKSHOP – Bevezetés a teák világába- 2. rész

#_LOCATIONMAP

Időpont
Dátum - 2021/06/27
5:00 du. - 7:00 du.

Kategóriák


Előadás. Vetítés. Teakóstolás.

Ez vár rád ezen a workshopon, ha velem tartasz.

És hogy mit kóstolunk? Különböző teatermő – régi és új – országokból származó oolong és fekete teákat, hagyományos módon elkészítve, majd hidegáztatással is. Átbeszéljük a nyár slágereit, a hidegáztatott teák, limonádék és teakoktélok elkészítését, receptötleteket adok, amiket a résztvevők írásban meg is kapnak.

Online kóstoló lesz, amit az otthonod kényelmében követhetsz, élőben. A kóstolandó teákat csomagban elküldöm neked a workshop előtt, majd a dobozt együtt bontjuk ki, és kóstoljuk meg a teákat.

 

A kóstolandó teákat magad készíted el, a saját, otthon található eszközeiddel, így lesz alkalmad begyakorolni a mozdulatot, hogy később is tökéletes csésze teát tudj készíteni. Mert teázni csak így érdemes…

 

AJÁNDÉK: a teák elfogyasztása után te magad is összeállíthatsz egy TEAKEVERÉKET alapteákból és nyári virágszirmokból, gyógynövényekből, amit aromazáró papírtasakba zárhatsz, vagy a workshop végén tealimponádét készíthetsz belőle. A hozzávalókat szintén a kiküldött dobozban találod majd.

 

A kóstolóhoz egy vagy két személyes teakészítő szett is vásárolható, amit a teákkal együtt fogsz megkapni rendelés esetén. (kattints a szóra!)

 

   

     

 

MIT MONDTAK AZ EDDIGI RÉSZTVEVŐK A WORKSHOPRÓL?

“Teljesen kikapcsolt, feltöltött ez a teakóstolással eltöltött két óra. Köszönöm” – Anett

“Már a családunkat is rászoktattuk a szálas teákra. “- Melinda és Attila

“Életemben először vettem részt teaworkshopon. Nem tudtam, mire számítsak, munkából, rohanás közepette estem be. Bevallom, a végére lenyugodtam, és nagyon jól éreztem magam. Hihetetlen, mekkora különbség tud lenni tea és tea között, ezentúl biztos, hogy csak szálas teát fogok vásárolni!”- Dóri

 

HA MÉG MINDIG GONDOLKODNÁL, összefoglalom neked, mit kapsz ezen a workshopon:

több minőségi szálas teát kóstolsz meg, helyesen elkészítve
kellemes, baráti a hangulat
hazavihető tudást, teaismeret sajátítasz el
belecsöppensz egy izgalmas, új világba a teák által
közösen alkotunk
saját teakeveréket készítesz a workshop végén
felteheted azokat a kérdéseidet, amikre eddig nem kaptál/találtál választ.

 

HELYSZÍN: a saját otthonod, internet hozzáféréssel (a linket a workshop előtt küldöm ki, amire kattintva tudsz csatlakozni)

RÉSZVÉTELI DÍJ: 8900 ft/fő előre utalással

Szeretettel és sok finom teával várlak!  xMariann

Jelentkezem az eseményre