fbpx

Sétálj és kóstolj – Jeli Arborétum

#_LOCATIONMAP

Időpont
Dátum - 2021/05/15
2:00 du. - 4:00 du.

Kategóriák


Egy éve indítottam egy szabadtéri teakóstoló programsorozatot, aminek keretében szebbnél szebb botanikus kerteket járunk be szakvezetéssel, majd a kert egy árnyas, meghitt szegletében megtartom a teakóstolót. Minden eszközt biztosítok, sőt, a kóstolópohár AJÁNDÉK, vagyis a kóstoló végén hazaviheted.

 

Következő séta az álomszép Jeli Arborétumban lesz Szombathely közelében, ráadásul Rhododendronvirágzás idején! (http://www.jelivarazskert.hu/)

Vezetett sétánkat az arborétum főkertésze tartja, végigsétálunk a virágzó Rhododendronok között, megtekintjük a japán kertet is, ahol közösen elültetünk egy teacserjét is! Így ellesheted az ültetés csínját-bínját is, ha saját teacserjére vágysz. Majd egy árnyas teraszon foglalunk helyet, ahol 3 különböző, a szezonnak megfelelő teát együtt megkóstolunk. A kóstolóhoz minden eszköz biztosított lesz, sőt, a porcelán, kínai típusú kóstoló csészédet haza is viheted!
Valódi testi -lelki feltöltődést nyújt ez a szabadtéri teakóstoló program.

 

A sétáról:

  • Meghívott vendégem, Ruborits Tamás, az arborétum főkertésze fogja a sétánkat vezetni.
    Mesél nekünk a kert történelméről, a Rhododendronokról, a jövőbeni japán kert terveiről.
    Majd letelepszünk egy terasz árnyékába, ahol japán zöld teát és egyéb virágos, tavaszi teákat kóstolunk.
  • Az arborétum bejáratánál találkozunk, szombaton 14 órakor.
  • Pontos megközelítés a honlapon található: http://www.jelivarazskert.hu/Index.aspx?MN=Latogatoinknak&LN=Hungarian

 

Minden eszköz adott lesz a helyszínen, vagyis semmit nem kell magaddal hozni, csak lazíts, és élvezd a nyarat, a programot, a társaságot, a teákat!

A részvétel regisztrációhoz és előre utaláshoz kötött, maximális létszám 12 fő. Jelentkezni az alábbi űrlap kitöltésével tudsz.

A KERT:

   

 

 

 

Részvételi díj: 8900 ft/fő, mely tartalmazza az informatív sétát, a BELÉPŐT az arborétumba, a teaszeánszon kóstolt teákat és a kóstoló csészét. Hívj el egy barátodat is, páros jegy 15800 Ft.

FELHÍVÁS! A sétára teacserje rendelhető!

Szeretettel várunk Tamással!

Jelentkezem az eseményre