Sétálj és kóstolj – Rózsakert

#_LOCATIONMAP

Időpont
Dátum - 2020/08/09
10:00 de. - 12:00 du.

Kategóriák


Indítottam egy szabadtéri kóstoló programsorozatot, aminek keretében szebbnél szebb botanikus kerteket járunk be szakvezetéssel, majd a kert egy árnyas, meghitt szegletében megtartom a teakóstolót. Minden eszközt biztosítok, sőt, a kóstolópohár AJÁNDÉK, vagyis a kóstoló végén hazaviheted.

Következő séta a Margit-sziget Rózsakertjében lesz:

Vezetett séta a csodás Margit-szigeten, a rózsakertben, majd rózsás teák kóstolója a kert mellett lévő Domonkos rendi kolostor romjainál, egy öreg ginkgo fa alatt.
Valódi testi -lelki feltöltődést nyújt ez a szabadtéri teakóstoló program.

* A sétáról:
Meghívott vendégem, Zalabai Csilla fogja a sétánkat vezetni, aki igazi Margitsziget-gyűjtő, 9 évig volt a Kilátó Galéria vezetője!
Mesél nekünk a sziget történelméről, a rózsakertről, a régi kolostorról.
Majd letelepszünk a ginkgo fa árnyékába, és rózsa teát, rózsás és egyéb ehető virágos teákat kóstolunk.

* A rózsakert bejáratánál találkozunk, a Palatinus stranddal szemben.

* Megközelítés: a Nyugati pályaudvartól 26-os busszal 5 megálló: Palatinus megállónál kell leszállni (13 perc az út a Nyugatitól).

Minden eszköz adott lesz a helyszínen, sőt, a teakóstoló csészéd AJÁNDÉK lesz, a kóstoló után hazaviheted. Vagyis semmit nem kell magaddal hozni, csak lazíts, és élvezd a nyarat, a programot, a társaságot, a teákat!

A részvétel regisztrációhoz kötött, maximális létszám 10 fő. Jelentkezni az alábbi űrlap kitöltésével tudsz.

A KERT:

   

 

       

 

Részvételi díj: 8900 ft/fő, mely tartalmazza az informatív sétát, a teaszeánszon kóstolt teákat és a kóstoló csészét. Hívj el egy barátodat is, páros jegy 15800 Ft.

Szeretettel várunk Csillával!

Jelentkezem az eseményre