Közös teázás ősszel

Elérkezett a napsütéses ősz, az igazi tea szezon, az őszi tea workshopok ideje. Tökéletes idő új teák felfedezésére.

 

Miért ne töltenétek együtt egy kellemes őszi délutánt egy különleges teakóstoló workshopon? A Kamélia Kert workshopokon felfedezhetitek a teák izgalmas világát, kikapcsolódhattok, feltöltődhettek, és talán egy új közös hobbit is találtok!

Barátoknak és pároknak tökéletes program, ahol nemcsak finom teákat kóstolhattok, hanem új élményeket is szerezhettek. Ráadásul a tea nemcsak finom, de egészséges is!

Lépjetek ki a hétköznapokból, és élvezzétek az ősz hangulatát egy csésze mellett!

 

És hogy milyen programra számíthattok a közeljövőben?

 

Teakerti séták

Virágzik a teakert, ami nem csak páratlan, de csodálatos látvány! Ilyet tényleg ritkán látni, még Ázsiában is! Itt kipróbálhatod, milyen a gyönyörű, illatos virágokat leszedni, és a belőle készült teát is megkóstolhatod. Persze sok más, ritka európai tea mellett. Szeptemberben még 4 alkalommal várlak.

https://kameliakert.hu/events/teakert-latogatas/

 

 

 

A grúz teák nyomában

Szeptember 21-én egy izgalmas teakóstolóra hívlak, ahol 5 grúz teát fogunk megkóstolni, vetítés mellett. Grúzia nagyon izgalmas, nem csak az újhullámos teatermesztés miatt, de a kultúra, a történelem, a táj, és a gasztronómia is egyedülálló és különleges.

https://kameliakert.hu/events/a-gruz-tea-nyomaban/

 

 

 

Tea tanfolyam a virágzó teakertben: ez az őszi kamélia Akadémia!

Ez egy 4 órás, intenzív tanfolyam, ahol mindent megtudsz a teacserjékről, ápolásáról, a levelek szedéséről és feldolgozásáról. De ezen kívül sok finom teát kóstolunk, és átveszünk minden teatípust is.  Itt a kertben nagyon szokták szeretni a résztvevők a tanfolyamot, ahol testközelből ismerkedhetsz a teatermesztéssel. Ilyen élményben sehol máshol nem lehet részed.

https://kameliakert.hu/events/kamelia-akademia-magyar-tea/

 

 

 

Októberben újra lesz a kedvenc workshopotok: Bevezetés a teák világába

Ez azoknak szól, akik most ismerkednek mélyebben a teákkal, elkészítésükkel, termőterületekkel. Azoknak, akik eddig csak szupermarketes, vagy filteres teát ittak, de szeretnék egy új szintre eemelni a teázást. Itt minden kérdésedre választ kapsz, ismerkedsz az eszközökkel, megtanulod, milyen a jó víz, és hogy melyik teát hány percig érdemes áztatni. Ajándéknak is tökéletes program!

Tipp: Ha ajándéknak szánod, kérj hozzá névre szóló ajándékutalványt!

https://kameliakert.hu/events/bevezetes-a-teak-vilagaba-6/

 

 

Bízom benne, hogy hamarosan találkozunk valamelyik workshopon.

Itt tudsz jelentkezni arra a workshopra, amelynek tetszik a tematikája: https://kameliakert.hu/workshopok/

 

Addig is csodás őszt, és sok finom teát kívánok!

 

Ölellek,

Mariann

Oszd meg facebookon a cikket