Csapatépítés

Egyedülálló csapatépítő teás programokat kínálunk az év bármely napjára.

Ha szeretnétek erősíteni az összetartást, de kerülitek az átlagos megoldásokat, és olyan programot kerestek, ami:

Más, mint az eddigiek voltak

Valódi fejlődést hoz

Egészséges

Meghitt

Nyugodt

akkor örömmel vezetlek be benneteket a teák varázslatos és sokszínű világába!

A csapatépítő teaszertartás élménye összehozza a társaságot, ellazítja a jelenlévőket, lehetőséget ad kötetlen beszélgetésre. A teabemutató és workshop nem csak élményt, hanem hazavihető tudást is ad. A program interaktív, minden résztvevő gyakorolja a teakészítés és -fogyasztás rítusát, ízlel és illatol, valamint a tanultak alapján saját, egyedi teakeveréket készít.

Választható tematikák

TEÁS PROGRAMOK

A teák világának bemutatása izgalmas, érdekes módon,
a programok hossza 2 óra, ideális létszám 8 - 24 fő.
 
 • Bevezetés a teák világába - avagy induljunk az alapoktól
  (minőségi szálas teák készítése és kóstolása, autentikus teás eszközök megismerése és használata, egyedi teakeverék készítése a kóstoló végén, ami ajándék minden résztvevőnek)
 • CHAI workshop
  (ismerkedés a fűszerekkel, chai teák világával, fűszerfelismerő játék, kóstolás, majd saját chai teakeverék összeállítása)
 • Teák és különleges gyógynövények
  (alapteák - fehér, zöld- és fekete teák kóstolása, kevésbé ismert, vagy meghökkentő gyógynövények bemutatása és kóstolása, növényfelismerő kvíz. Nyomtatott egészségkerék ajándékba)
 • Angol teadélután
  (romantikus teás szettek, angol és indiai fekete teák, tejjel és cukorral, macaron, sütemények, prosecco, igény szerint finger food szendvicsekkel. Igazán csajos program)
 • Teakert látogatás Vác határában
  (szabadtéri program, szezonális: szeptember- október hónapokban kérhető. Magyarország egyetlen teakertjének látogatása, virágzás idején, teavirág szedéssel, európai és magyar teák kóstolásával. Maximális létszám 8 fő)

TEA ÉS MÁS

Állandó partnereimmel közös programjaink, melyet itt tudtok lefoglalni. Nagyobb létszám esetén is ajánljuk, ahol két csoportra kell osztani a társaságot. Időtartama 2-5 óra, tematikától függően.
 • Tea és csoki párosítás
  (minőségi teák és craft csokoládék együtt kóstolása, mely igazi gasztronómiai élmény. A kóstolósort egy illatos kakaóhéj teával zárjuk)
 • Mézes tea
  (teák és különleges mézek együttes kóstolása, előkerül itt a citromfüves, bodzás, kávés, vagy akár a barackpálinkás méz is, mindegyikhez megtaláljuk a hozzá illő teát)
 • Adventi program
  (karácsonyi teák kóstolása és készítése, mely kézműves gasztroajándék is lehet, hozzá illő adventi asztali dísz készítése virágkötő partneremmel) – szezonális program
 • Szabadtéri aktív program
  (túrázás a Naszály hegyen szakképzett túravezetővel, majd megpihenés és teázás a teakertben, ami 5 percre terül el a Naszály hegytől. Igény szerint finger food szendvicsek vagy komplett szabadtéri piknik is rendelhető)
 • Tea és bor
  (miben hasonlít a tea és a szőlő, illetve bor? Nagyon sokban! Párhuzamok felfedezése, teasor és borsor kóstolása, összehasonlítása. A tea a borkóstolók alkoholmentes alternatívája, levezetése lehet. Sparkling tea a sor végén! ANGOL nyelven is, nemzetközi borszakértővel).

Kinek ajánljuk a csapatépítő teaszertatást?

És kiknek lehet még hasznos ez a közösségi élményt is adó teaszertartás?

Egészségnap szervezőknek

akik teákkal,- gyógyteákkal bővítenék az egészséges táplálkozásról szóló ismereteket.

Kávézóknak, teázóknak

akik a dolgozók, alkalmazottak tudását szeretnék felfrissíteni, teaismeretét kibővíteni a magas szintű vendégkiszolgálás -és tájékoztatás céljából.

Elképzeléseteket segítünk megvalósítani, egyedi ajánlatért keressetek bizalommal az elérhetőségeimen vagy kattintsatok ide:

Akik már velem teáztak

Mire lesz szükségetek a teázáshoz?

Minden eszközt és alapanyagot mi biztosítunk! Az sem jelenthet gondot, ha egy feszült, fárasztó munkanap után érkeznek a kollégák. A felfrissülésről, a munkahelyi stressz oldásáról a teák, gyógyteák és a teaszeánsz aktív gyakorlásának megnyugtató, ellazító hatása garantáltan gondoskodnak!

Egyedi ajánlatért forduljatok hozzám bizalommal!

Érdeklődés

Csapatépítő teaszertartás ajánlatkérő

Pipáld be azokat a tematikákat amik után érdeklődsz