Ültess te is teát!

Szereted a teát? Milyen érzés lenne saját teacserjét nevelgetned a lakásodban, amiről frissen leszedhetnéd a leveleket, leszáríthatnád, és SAJÁT teádat kortyolhatnád otthonodban, hátradőlve, megpihenve? Ugye, milyen jól hangzik?
 
Ha van egy világos ablakod, pici odafigyeléssel és szerető gondoskodással neked is lehet teacserjéd.
Rendelhető méretek, árak:
Mit szeret a teanövény?

Előrendelés útján lehet teacserjét vásárolni. Az előrendelés folyamatos, de kiszállítás évente kétszer, májusban és szeptemberben történik. Írj nekem, ha szeretnél saját teát.

Kávézók, teázók asztalán is remekül mutat, írj nekem, ha teákkal díszítenéd az asztalokat.

Van egy kis kerted, kihasználatlan földterületed, és szeretnél saját mini-teakertet? Ültesd ki bátran! De előtte bizonyosodj meg róla, tudod-e biztosítani a tea igényeinek megfelelő helyet, gondozást. Kérd A teacserje gondozása Magyarországon e-bookot, csupán 2590 ft-ért, az Üzenetet küldök gombra kattintva.

Ha nem akarsz bíbelődni a tea termesztéssel, vagy nincs helyed, ahová ültethetnél teacserjét, de mégis szeretnél valamilyen formában részese lenni a magyar teának, akkor fogadj örökbe egy kis növénykét virtuálisan.

Mit jelent ez? Támogatod a Magyar Tea Projektet, a teatermesztés meghonosítását és a magyar tea feldolgozását egy jelképes összeggel (7500 Ft), amiért cserébe egy névre szóló, 1 évig érvényes teatulajdonosi oklevelet küldünk -mely tanúsítja az örökbefogadás tényét.

Ezzel bekerülsz a VIP tearajongók csoportunkba, akiket a következő évben a TEAVIRÁGZÁS idején vendégül látunk egy teakóstolóval egybekötött exkluzív teakerti sétára.

Csatlakozz a Kamélia - teaklub Facebook csoportunkhoz

Csatlakozz a Kamélia - teaklub Facebook csoportunkhoz