Ültess te is teát!

Szereted a teát? Milyen érzés lenne saját teacserjét nevelgetned a lakásodban, amiről frissen leszedhetnéd a leveleket, leszáríthatnád, és SAJÁT teádat kortyolhatnád otthonodban, hátradőlve, megpihenve? Ugye, milyen jól hangzik?
 
Ha van egy világos ablakod, pici odafigyeléssel és szerető gondoskodással neked is lehet teacserjéd.
Rendelhető méretek, árak:
Mit szeret a teanövény?

Előrendelés útján lehet teacserjét vásárolni. Az előrendelés folyamatos, de kiszállítás évente kétszer, májusban és szeptemberben történik, igazodva az ültetési időkhöz. Ide írj nekem, ha szeretnél saját teát: marianna@kameliakert.hu

Kávézók, teázók asztalán is remekül mutat, írj nekem, ha teákkal díszítenéd az asztalokat.

Van egy kis kerted, kihasználatlan földterületed, és szeretnél saját mini-teakertet? Ültesd ki bátran! De előtte bizonyosodj meg róla, tudod-e biztosítani a tea igényeinek megfelelő helyet, gondozást. Kérd az Így gondozd a teacserjéd e-bookot, csupán 2590 ft-ért, az alábbi gombra kattintva:

Ha nem akarsz bíbelődni a tea termesztéssel, vagy nincs helyed, ahová ültethetnél teacserjét, de mégis szeretnél valamilyen formában részese lenni a magyar teának, akkor fogadj örökbe egy kis növénykét virtuálisan.

Mit jelent ez? Támogatod a Magyar Tea Projektet, a teatermesztés meghonosítását és a magyar tea feldolgozását egy jelképes összeggel (7500 Ft), amiért cserébe egy névre szóló, 1 évig érvényes teatulajdonosi oklevelet küldünk -mely tanúsítja az örökbefogadás tényét.

Ezzel bekerülsz a VIP tearajongók csoportunkba, akiket a következő évben a TEAVIRÁGZÁS idején vendégül látunk egy teakóstolóval egybekötött exkluzív teakerti sétára.

Csatlakozz a Kamélia - teaklub Facebook csoportunkhoz

Csatlakozz a Kamélia - teaklub Facebook csoportunkhoz