Kérdések és válaszok

A Kamélia kert nincs állandóan nyitva a nyilvánosság előtt, hiszen itt termesztési munka folyik. Termesztés iránt érdeklődők és tearajongók azonban előre egyeztetett időpontban meglátogathatják, szívesen körbevezetem őket, amikor az időnk engedi.

Mi is kutyabarátok vagyunk, így megfelelő odafigyeléssel behozható kutya is. Azonban a gazdi felelőssége, hogy a kutya ne piszkítson a növényekre, ne rágja le azokat: vagyis pórázon vagy ölben hozható be.

A 2019-es évben szüreteljük először a magyar teát, így körülbelül szeptembertől lesz elérhető. Már előrendelhető a honlapon keresztül, a megrendelő űrlap kitöltésével, postázni ősszel fogjuk.

A Termékek menüpont alatt találhatók a teák, amit a Megrendelő űrlap kitöltésével lehet megrendelni. A megrendelést követően egy visszaigazoló levélben megírjuk az utalandó összeget, ami a termék díjából és a szállítási díjból tevődik össze, valamint az utaláshoz szükséges adatokat. A házhozszállítás díja Magyarország egész területén: 1250 Ft.

Termesztés iránt érdeklődőknek személyre szabott tanácsadást tartok, kérlek, ehhez kérj időpontot. Feltérképezzük a kiválasztott területet, talajvizsgálatot végzünk, átbeszéljük a teatermesztéshez szükséges információkat, betanítalak a legfontosabb dolgokra. A tea májustól szeptemberig ültethető, én a tavaszi/nyári ültetést javaslom.

Természetesen van lehetőség 1-2 db cserje vásárlására is, hiszen dísznövényként, a lakásban is megállja a helyét. Ez azonban csak évente kétszer, tavasszal és ősszel lehetséges.

A saját tea kortyolgatásánál nincs felemelőbb érzés, így szívesen megtanítalak arra, hogy otthoni körülmények között hogyan készíthetsz belőle fehér vagy zöld teát. Ezt a tudásanyagot azonban csak a vásárlók kapják meg.

Igen, tartok cégeknek, csapatoknak is teás programokat. Ez lehet céges nap, csapatépítő, lánybúcsú, baráti összejövetel, születésnap.

Támogatásodért cserébe bekerülsz a VIP tearajongók csoportunkba, akiket a következő évben a TEAVIRÁGZÁS idején vendégül látunk egy teakóstolóval egybekötött exkluzív teakerti sétára.