Fizetési és szállítási tudnivalók

Fiztési módok:

A kosárba helyezett termékeket az alábbi módokon tudod kifizetni:

 
1. Bankkártyával: fizess rögtön megrendeléskor barionon keresztül, bankkártyával, egyszerűen és gyorsan. Mi a vásárlástól számított 2 munkanapon belül összekészítjük és feladjuk a megrendelt termékeket.
2. Banki átutalással: A megrendelés leadása után fogsz kapni egy visszaigazoló levelet a bankszámlaszámmal és a rendelés összegével együtt. Utald át a megrendelésed végösszegét a Teakert Bt. nevére, a 16200230-10036035 (MagNet Bank) bankszámlaszámra. Az utalás beérkezése után készítjük és küldjük a csomagot.
3. Utánvéttel: Fizess a csomag átvételekor, készpénzben vagy bankkártyával a futárnak. Ennek díja bruttó 450 Ft.
 
 

Szállítási módok:

A megrendelt termékek szállításánál az alábbi módok közül választhatsz:
 
1. GLS házhozszállítás: Futárszolgálat partnerünk a Packet Trans (GLS csoport), aki a csomagokat eljuttatja hozzád – egészen az ajtódig. Ennek díja bruttó 1490 Ft.
2. GLS csomagpontok: Ha a GLS Csomagpontokat választod, 2 munkanapon belül átveheted a csomagodat a választott csomagponton. Ennek díja bruttó 1490 Ft.
A csomagpontok listáját itt találod: https://gls-group.eu/HU/hu/csomagpont-kereses 
 

Külföldi szállítás esetén pontos cím ismeretében tudunk árajánlatot adni, ezzel kapcsolatban keress minket a marianna(kukac)kameliakert.hu e-mail címen.

Sikertelen kézbesítés, újraküldés:

 
A vásárló hibájából meghiúsult kézbesítés miatti újraküldés költségei a vásárlót terhelik.
Újraküldéskor a termék és a szállítás költségét előre utalással szükséges rendezni.
 

Számlázás:

 
A számlát a csomagban küldjük. Amennyiben ez nem felel meg (pl. ajándéknak szánod, így a számlát inkább postán kéred), kérjük jelezd ezt megrendeléskor a “Megjegyzés” szövegmezőben.
 

Elállás:

Annyira biztosak vagyunk abban, hogy a termékeinkkel elégedett leszel, hogy mindegyikre 100%-os pénzvisszafizetési garanciát kínálunk.* Ha mégsem nyerné el a tetszésedet, csak küldd vissza a terméket a rendeléstől számított 14 napon belül, és mi a teljes vételárat megtérítjük, vagy igény szerint kicseréljük másik termékre.
*Az elállás csak sérülésmentes, bontatlan, eredeti dobozában visszaküldött termék esetén lehetséges.
 
Őszintén hisszük és reméljük, hogy valamennyi termékünk elnyeri tetszésedet, és hamarosan viszontlátunk honlapunkon.
Köszönjük a vásárlást!