Tea to go- üveg teakulacs

Tea to go- üveg teakulacs

Az idei év legnagyobb slágere a 3 in 1 üveg teakulacs, vagy teaszűrő, ez a Tea to go. Vele egyszerű az egészséges cold brew tea elkészítése, de forró italt vagy gyümölcsvizet is készíthetsz benne. A kupak alatt lévő szűrő miatt át sem kell szűrnöd, közvetlen a termoszból fogyaszthatod italodat.

Használata:

  1.  Cold brew teakészítéshez: tégy a termoszba, a szűrő alá annyi tealevelet, hogy épp elfedje az alját. Öntsd fel hideg szűrt vízzel, helyezd vissza a szűrőt majd a csavaros kupakot, és tedd hűtőszekrénybe minimum 2 órára, vagy akár egy teljes éjszakára. Kész is a frissítő, hideg teád, amit magaddal is vihetsz.
  2. Meleg teához: dupla falának köszönhetően forró teát is készíthetsz benne, az ital sokáig nem hűl ki benne. Ebben az esetben a szűrőbe tedd a tealeveleket, hogy ne ázzon sokáig.
  3. Gyümölcsvízhez: forró nyári napon helyezz a termoszba gyümölcsdarabokat, mentát, uborkaszeleteket, vagy amit kívánsz, töltsd fel hideg vízzel, és vidd magaddal jógaórára, az irodába vagy a parkba.

Hőtartó, mert dupla falú. Cseppmentesen zár.

A bambusz tető pedig elegáns külsőt kölcsönöz neki, így a legelegánsabb irodában is megállja a helyét, mint teakészítő eszköz.

Tartozékai:

  • dupla falú üveg kulacs
  • acél szűrő, ami kivehető
  • bambusz tető, ami elegáns külsőt kölcsönöz
  • letisztult, szép doboz, amiben akár ajándéknak is adhatod.

 

Űrtartalma: 275 ml

 

 

15.900 Ft

SKU 0244 Kategóriák , Címke

csak természetes összetevők

gyors kiszállítás

elégedett vásárlók