Azori teadélután- Ritával és Mariannal (videó)

Azori teadélután- Ritával és Mariannal (videó)

4.900 Ft6.400 Ft

SKU N/A Kategória Címke

 

Az Azori Éden bloggere, és a Kamélia Kert teaszakértője közös terméke ez a videó, amit mind a teakedvelőknek, mind az Azori- szigetek iránt érdeklődő utazóknak jó szívvel ajánlunk.

Informatív, kedvcsináló videó a teákról, a szigetekről, a látnivalókról, és néhány különleges érdekességről az Azori teákkal és az Azori- szigetekkel kapcsolatban.

 

Ebben a videóban csodás képek és történetek segítségével repítünk el az Azori-szigetekre, az ottani teaültetvényekre, miközben organikus Azori teákat kóstolunk.

A videó első felében megismerkedhetsz magával a növénnyel, amiből a tea készül, röviden az Azori- szigetekkel, az Azori tea történetével, a teához kapcsolódó kulturális eseményekkel, a teaültetvényekkel.
A videó második részében gyakorlati – otthon is használható teakészítési tanácsokkal látunk el. A videó utolsó részében pedig fontos, a szigetre látogató turisták által leggyakrabban feltett kérdéseket válaszolunk meg az Azori teával, általánosan a teázással és az Azori- szigetekkel kapcsolatban.

Rendelési opció:

Választhatod csak a videót, amihez online hozzáférést küldünk, vagy rendelheted tea csomaggal együtt is, így a videó nézése közben velünk élvezheted az Azori teák egyikét.

A tea csomag tartalmaz:

– egy tasak Azori teát (Organikus ananászos zöld tea, 10 g- ami kb 4-5 csészéhez elegendő)

– és egy zero waste, mosható pamut teafiltert, a tea elkészítéséhez.

Amire szükséged lesz otthon: egy bögrére a teához, és internet hozzáférésre a videó megtekintéséhez. Dőlj hátra, és kapcsolódj ki velünk!

csak természetes összetevők

gyors kiszállítás

elégedett vásárlók