Chai Box

Chai Box

Évek óta rajongok a chai teákért. Míg Londonban éltem, nem ittam a fekete teát tejjel, csak magában. Mígnem egyszer ittam egy nagyon finom chai-t, amit egy ottani kolléganőm készített nekem. Na, az tényleg tejjel a legfinomabb.
Azóta keresem, kutatom, kísérletezem a jobbnál jobb chai keverékeket, és minél többet tudok meg róla, az indiai teakultúráról, a hagyományáról, annál jobban szeretem.

Így született meg ez a chai teakeverékeket tartalmazó CHAI BOX.
Négy féle chai keveréket tartalmaz,hogy a nap bármely szakaszában érezhesd a fűszerek melengető ízét, és a chai jótékony hatását.

 

Mutatom, mit tartalmaz a doboz:

 

Black Chai– a klasszikus: fekete tea fűszerekkel, amivel indíthatod a napod. A reggeli kávét is kiválóan helyettesíti, ha kevés tejet adsz hozzá (chai latte)

 

Green chai- a zöld: Sencha zöld tea klasszikus chai fűszerekkel. Először szokatlannak tűnhet, de nagyon finom. Frissebb, üdébb, mint fekete teával, ugyanakkor melengető. Egész nap fogyaszthatod, de ezt csak teaként, tejjel nem javasolt.

 

Red chai- a koffeinmentes: Rooibos alapú chai keverék, fűszerekkel, koffeinmentesen, az esti olvasáshoz, filmnézéshez, kuckózáshoz.

 

Chilis chai- a különc: egy klasszikustól eltérő, meglepő, ám annál finomabb chai keverék, a Chococard kakaótöretével és a Fajszi Paprika Manufaktúra kiváló chili pelyheivel.

A teákat fogyaszthatod teaként:
1 teáskanál keveréket 1,5 dl forró vízben áztass 3 percig (a zöld teát csak 80 fokos vízben, a többit lehet 100 fokosban)
vagy chai latteként (a black, red és chilis chai-t): ebben az esetben hosszabb, 4-5 perces áztatást igényel, és utána öntsd fel melegített tejjel. Egy kiskanál cukorral,mézzel vagy agave sziruppal ízeseítheted.

Találd meg te is a kedvencedet ebben a Chai Box teaválogatásban.

*allergén információ: mandulát, fahéjat tartalmaz

 

 

 

8.500 Ft

csak természetes összetevők

gyors kiszállítás

elégedett vásárlók